Nyheter
Utrustning
Råvaror
Aktivt kol
Aromer & Essenser
Enzymer
Fruktpuré
Humle
Jäst
Torrjäst - Öl
Torrjäst - Vin, Cider & Mjöd
Torrjäst - Turbo
Kveik
Jästnäring
Kort datum - halva priset
Klarningsmedel
Malt
Smaksättning
Övriga råvaror
Ölbryggnings- och receptkit
Cider
Vin
Kombucha
Bar & Drinkar
Presenter
Varumärken
Favoriter
Priser inkl. moms

Lalvin RC-212 Bourgovin 5g Vinjäst
shop.LANG_PRODUCT_STOCK_IN_STOCK
shop.LANG_PRODUCT_CODE 1120
Vinland artnr. 10105-04-09
Antal per låda: 100
En vinjäst från Lalvin (Lallemand). Rekommenderas allmänt för röda viner där druvkaraktären ska framhävas. Denna stam av Sacharomyces cerevisiae har isolerats i Bourgogne-distriktet av Bureau Interprofessionnel des Vins de Bourgogne (BIVB). Utvald för sin förmåga att jäsa en traditionell Pinot Noir.
Hette förut “Bourgovin RC 212”. Också Burgundy.
Förjäsbarhet: N/A
Alkoholtolerans: 16 %
Flockning: N/A
Jästemperatur: 20 - 30 °C
Tillverkare: Lallemand
Ingredienser: Jäst, Emulgeringsmedel E491
Hette förut “Bourgovin RC 212”. Också Burgundy.
Förjäsbarhet: N/A
Alkoholtolerans: 16 %
Flockning: N/A
Jästemperatur: 20 - 30 °C
Tillverkare: Lallemand
Ingredienser: Jäst, Emulgeringsmedel E491