Nyheter
Utrustning
Avsilning
Bryggverk
Burkning
Lakvattenvärmare
Jäsning
Flaskning
Fatning
Glas
Grytor
Kylning
Maltkrossar
Mätning
Rengöring & Desinfektion
Slang & Kopplingar
Syresättning
Tillbehör
Vattenbehandling
Pumpar
Fruktpressar & Krossar
Omrörning
Påsar
Vågar
Handskar
Servering
Råvaror
Ölbryggnings- och receptkit
Cider
Vin
Kombucha
Bar & Drinkar
Presenter
Varumärken
Favoriter
Priser inkl. moms




Better Brew Fruktpress 18L
shop.LANG_PRODUCT_STOCK_OUT_OF_STOCK
shop.LANG_PRODUCT_NOTIFICATION_TOPIC
shop.LANG_PRODUCT_NOTIFICATION_TEXT
shop.LANG_PRODUCT_CODE 2784
Vinland artnr. 41518
Better Brew fruktpressar är av traditionell bok- och stålkonstruktion, högkvalitativ utrustning för den seriösa hembryggaren. Konstruktionen är en revbensbur av bok med en spindeldriven pressmekanism inuti. Saften samlas upp i bottenskålen och leds ut via pipen. Pressen kan demonteras helt för rengöring och den kommer med en mäskpåse (eller fruktdelar skulle komma ut genom revbenen) och distansblock av bok. Du kan köpa extra mäskpåsar och distansblock som reservdelar.
OBS! 1st mäskpåse ingår.
Fruktpressen kommer säkert förpackad i en tryckt kartong med fullständiga instruktioner (engelska, svenska, tyska) inuti.
Läs intruktionerna här
Fruktpressar för hemmabryggning
En fruktpress är mer eller mindre nödvändig om man vill göra vin av frukt som äpplen eller päron (eller vilka bär som helst för den delen). Åtminstone om du vill göra någon mängd. Det finns några typer - spindelpressar som de här och tvärbalkspressar. Innan du pressar din frukt måste den skäras upp i mindre bitar eller krossas.
OBS! 1st mäskpåse ingår.
Fruktpressen kommer säkert förpackad i en tryckt kartong med fullständiga instruktioner (engelska, svenska, tyska) inuti.
Läs intruktionerna här
Fruktpressar för hemmabryggning
En fruktpress är mer eller mindre nödvändig om man vill göra vin av frukt som äpplen eller päron (eller vilka bär som helst för den delen). Åtminstone om du vill göra någon mängd. Det finns några typer - spindelpressar som de här och tvärbalkspressar. Innan du pressar din frukt måste den skäras upp i mindre bitar eller krossas.