Tooheys ölsatser

vinland.se

tooheys draught ölsats

Tooheys Special Draught

Tooheys bryggeri har åstadkommit en perfekt blandning av högkvalitetsmalt, humle och öläst för att få fram denna genuina Special Draught i traditionell stil. En ölsats av kommersiell kvalitet.

real ale sats

Tooheys Traditional Real Ale

Tooheys Traditional Real Ale får den härligt djupa och rika färgen från en blandning av Australisk malt och olika humlesorter. Resultatet, noga övervakat av Tooheys master brewer, är en fantastisk Ale som ligger nära den kommersiella ekvivalenten.

ölsats dark ale

Tooheys Classic Dark Ale

Tooheys chefsbryggare har här valt tu en blandning av mörk extra hög kvalitetsmalt och ljusa rostade maltsorter, humle och jäst för att få fram en riktig klassiker, en mörk ale från Down Under.

lager brygg öl

Tooheys Special Lager

En speciell blandning av malt, humle och jäst, här noga matchade till den kommersiella ekvivalenten, ger dig ett gyllenljust australiskt öl med en härligt torr avslutning.

ölsats

Tooheys Classic Dry Lager Kit

Det här autentiska receptet utvecklades av Tooheys mästerbryggare för att åstadkomma ett öl, lite torrare än andra, med en härligt avslutande finish. Receptet är gjort för att hamna nära det kommersiella ölet "Tooheys New", ett av de mest berömda från Australien.

Tooheys Brewery - över 100 års bryggerihistoria

Tooheys startade sitt bryggeri 1869 när J.T. och James Toohey började skapa ale i traditionell engelsk stil och även i den tyska mörkare stilen. Den första som kom ut på marknaden var "Tooheys Old". Omkring 1931 började Tooheys producera lageröl, något som egentligen passar mycket bättre i det heta australiska klimatet. Den första lagern kom ut under namnet "Tooheys New" och den görs fortfarande.

I över 140 år har Tooheys öl varit en naturlig del av livet i Australien och nu har bryggeriet börjat fokusera även på hembryggning, för att försöka översätta sin långa tradition och expertis till ölsatser. Resultatet så långt har varit mycket uppmuntrande. Tooheys ölsatser finns hos Vinland och vi välkomnar återförsäljare (obs vi säljer inte till privatpersoner), vi är grossister inom hembryggning och ölsatser.

Ölsatser

Ölsats bitter

Bulldog Ölsatser

1.75kg malt, tillsätt socker och vatten.

Ölsats komplett

Bulldog Bryggerier

Ölsats, plus all utrustning!

Bulldog beer kit

Bulldog Premium

Superkvalitet, mest malt av alla ölsatser.
better brew maltextrakt

Better Brew

Prisvärda, mycket hög kvalitet
Master Pint Beer

MasterPint

Görs av engelska Bulldog

black rock ölsats

Black Rock

Från kommersiellt bryggeri i Nya Zealand
Tooheys ölsats

Tooheys

Från kommersiellt bryggeri i Australien
Belgisk ölsats

Brewferm

Belgiska ölsatser, massor av specialsorter
Coopers ölsatser

Coopers

Från Australien