Coopers ölsatser

vinland.se

Coopers Lager

Coopers Lager

Coopers Lager ger dig en öl med fluffigt skum, blommig humle och finstämd maltighet. En bra öl för den som gillar lager. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers Draught

Coopers Draught

Draught är en lite humligare öl med en finstämd maltighet. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers Real Ale

Coopers Real Ale

Coopers Real Ale en klassisk brittisk ale med bra maltkropp och blommig humle. Glöm inte att kolsyra lågt för att få till en klassisk real ale. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers Stout

Coopers Stout

Coopers Stout är en Irländsk stout och har en fyllig kropp med toner av choklad och kaffe. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers veteöl

Coopers Veteöl

Coopers Wheat Beer är ett ljust veteöl med en fyllig skumkrona. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut den mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. 1,7 kg blandas förslagsvis med 500 gram Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers Classic Dark Ale

Coopers Dark Ale

Dark Ale är ett mycket mörkt öl med toner av karamell och rostad malt. Passar väldigt under dom mörka höstkvällarna. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers Australian Bitter

Coopers Australian Bitter

Australian Bitter är en lite mjukare version av en brittisk bitter. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut den mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light.

Coopers Heritage Lager

Coopers Heritage Lager

Heritage Lager är ett bra exempel på en Europeisk Lager. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light.

Coopers Sparkling Ale

Coopers Sparkling Ale

Sparkling Ale är en engelsk pale ale med fruktiga estrar och en välbalanserad maltighet mot humlen. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers Traditional Draught

Coopers Traditional Draught

Traditional Draught är tillskillnad från Sparkling Ale lite humligare och med lite mindre maltighet. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers Pilsener

Coopers Pilsener

Pilsener är en klassisk tjeckisk pilsner kryddad med Saaz-humle. Glöm inte lagra ölen under 10 grader i 8 veckor innan tappning på flaska. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers IPA

Coopers IPA

Coopers IPA är en humlestinn Pale Ale med distinkt maltighet. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers Irish Stout

Coopers Irish Stout

Irish Stout är en kolsvart, fyllig öl med finstämda, rostade noter. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers Australian Pale Ale

Coopers Australian Pale Ale

Med en krispig beska och en blommig humlearom kan du efterlikna Cooper's Classic Pale Ale. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers European Lager

Coopers European Lager

Ett krispigt och ljust lageröl. Glöm inte att förvara ölen under 10 grader i 8 veckor innan du tappar den på flaska. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers English Bitter

Coopers English Bitter

En klassisk engelsk bitter med fruktiga estrar och ett uns blommig humle. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers Canadian Blonde

Coopers Canadian Blonde

Ett halmgult öl med kryddig humle som passar perfekt under sommarhalvåret. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Coopers Australian Mexican

Coopers Mexican Cerveza

En väldigt ljus mexikansk lager. Krispig och läskande passar den klockrent att dricka under årets varmaste dagar. Glöm inte limen. Jästen som följer med passar till stilen men du kan även byta ut mot liknande torr- eller flytande jäst för olika resultat. Blandas förslagsvis med 1 kg Coopers Light och 300 gram Dextros.

Ölsatser

Ölsats bitter

Bulldog Ölsatser

1.75kg malt, tillsätt socker och vatten.

Ölsats komplett

Bulldog Bryggerier

Ölsats, plus all utrustning!

Bulldog beer kit

Bulldog Premium

Superkvalitet, mest malt av alla ölsatser.
better brew maltextrakt

Better Brew

Prisvärda, mycket hög kvalitet
Master Pint Beer

MasterPint

Görs av engelska Bulldog

black rock ölsats

Black Rock

Från kommersiellt bryggeri i Nya Zealand
Tooheys ölsats

Tooheys

Från kommersiellt bryggeri i Australien
Belgisk ölsats

Brewferm

Belgiska ölsatser, massor av specialsorter
Coopers ölsatser

Coopers

Från Australien