Black Rock maltextrakt

vinland.se

Ultra Light maltextrakt

Ultra Light

Black Rock Ultra Light Maltextrakt är gjort på 100% lagermalt från Nya Zeeland. Perfekt för Lager, Pilsner och Pale Ale. Kan även användas vid bryggning av mörkt öl, för att öka fylligheten utan påverkan på färg och smak i övrigt.

Färg (EBC) 5 +/-2 enheter.

Beska - ingen. Ohumlat extrakt.

Light malt extrakt

Light

Black Rock Light Maltextrakt är gjort på 100% lagermalt från Nya Zeeland. Perfekt för Lager, Pilsner och Pale Ale. Kan även användas vid bryggning av mörkt öl, för att öka fylligheten utan påverkan på färg och smak i övrigt.

Färg (EBC) 6 +/-2 enheter.

Amber maltextrakt

Amber

Black Rock Amber (mellanmörkt) maltextrakt ger en rik smak med mjuk sötma. Gjord på en blandning av kristallmalt och en aning svartmalt. Användes för alla slags öl från mörka lager, Bock och skotska ales till stout, porter eller brown ale..

Färg (EBC) 18 +/-2 enheter.

Beska - ingen. Ohumlat extrakt.

Dark maltextrakt

Dark

Black Rock Dark maltextrakt adderar färg, fyllighet och smak till vilken ale som helst. En blandning av palemalt, chokladmalt och karamellmalt skapar en komplex rostad maltsmak.

Färg (EBC) 40 +/-5 enheter.

Beska - ingen. Ohumlat extrakt.

Vetemaltextrakt

Vete

Black Rock vetemaltextrakt ger en ljus färg och fyllighet till ditt öl och bidrar till bättre skumstadga. Denna blandning innehåller över 50% vetemalt. Idealisk i en ljus öl där den ger en subtil fruktig smak och härlig textur i skummet. Kan även användas till mörka öl.

Färg (EBC) 5 +/-2 enheter.

Beska - ingen. Ohumlat extrakt.

Maltextrakt

Bulldog Brews

På gång - watch this space
better brew maltextrakt

Better Brew

Flytande maltextrakt

black rock ölsats

Black Rock

Från Nya Zeeland
Tooheys ölbryggning

Coopers

Från Australien
Muntons spraymalt

Muntons

Välkänt engelskt märke