Jäsning av cider

vinland.se

För jäsning av din egen cider har vi ett mycket stort antal tillbehör. På den här sidan visar vi endast några typiska. Kontakta oss för katalog (endast återförsäljare) eller prata med din närmaste hembryggarbutik, alla välsorterade butiker lagerhåller vårt sortiment.
Jäskärl helt i rostfritt stål 304 från S30. Rymmer 30 liter och är försett med tappkran och termometer (LCD). För den seriöse ciderbryggaren. Artikel nr 40811.
Better Brew jäshink, 32 liter med skala och lock med gummibussning som passar för jäsrör. Perfekt med två hinkar så när du hanterar dina cideräpplen. Artikel nr 40930. Hinken finns även i en 12-litersvariant (art nr 40912)
Vi lagerhåller även denna traditionella 5-liters glasdamejeanne från Better Brew, artikelnr 40902. Bra för små ciderjäsningar. Kommer i en stadig box för bästa skydd. Passande koniska gummikorkar är t ex art nr 42030 (se vår katalog).
Jäsrör Jäsrör - ett sådant behövs alltid för att hålla luften borta men ändå tillåta kolsyran från jäsningen att bubbla ut. Fylls till hälften med vatten. Vi har ett antal olika typer av jäsrör. På bilden, vårt vanligaste "rak modell".
vwp rengöring hembrygg
Rengöring
Fruktpress
Pressning
Jäsrör vin
Jäsning
Tyska humlesorter
Mätinstrument
Franska humlesorter
Buteljering